Vienkāršā kausēta siera mērce
Foto: Shutterstock
4.0000 5
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kausēta siera mērce gan dārzeņiem, gan gaļas ēdieniem.

Ūdeni uzvāra, nogriež mazu uguni un liek klāt kausēto sieru, bet tad sanāk pašķidra.

Knifs, lai mērce būtu bieza, pieliek paciņu siera, kas ir plāksnītēs.

Karsē uz mazas uguntiņas, jo karstāka panna, jo šķidrāka mērce.

Iesūtīja: Laima

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form