Vienkāršā ķiršu kūka
Foto: Shutterstock
4.7000 10
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Ķiršu sezonas kārums – vienkārši pagatavojama kūka.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Olas saputo, pakāpeniski pievieno un iekuļ cukuru un izkausētu margarīnu. Pievieno sausās sastāvdaļas kopā ar pienu vai sulu.

Daļu no kauliņiem atbrīvotu ķiršu liek formā, pārlej ar mīklu. Virs mīklas vienmērīgi izkārto pārējos ķiršus.

Cep apmēram 30-35 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Ķiršu vietā var izmantot citus augļus vai ogas.

Iesūtīja: Ilga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form