
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 puravs
puravs700 g
700 g maltā gaļa
maltā gaļa4
4 kartupeļi
kartupeļi1
1 paciņa kausētā siera
paciņa kausētā siera pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari2
2 lauru lapas
lauru lapas pēc garšas
pēc garšas zaļumi
zaļumiNepilnā pusstundā pagatavojama zupa ātrām, sātīgām un gardām vakariņām. Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež kubiņos, liek katlā, pārlej ar elektiskajā tējkannā uzvārītu ūdeni, pievieno sāli, piparus, lauru lapas un vāra.
Pannā sakarsētā eļļā apcep malto gaļu un ripiņās sagrieztus puravus. Ber pannas saturu katlā un vāra aptuvei 10 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti.
Pievieno kausēto sieru un vāra, līdz zupa sāk burbuļot. Pasniedz ar kapātiem zaļumiem.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.