Vienkāršā marināde žāvētām vistām
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārši pagatavojama marināde žāvētām vistām.

Marinādes sastāvdaļas, kas jāsagriež, sagriež, visu sajauc un vāra 5 minūtes.

Tad pielej etiķa esenci vai etiķi pēc garšas - tā, lai šķiet, ka ir mazliet par etiķainu.

Pārlej marinādi vistām vēl siltu, noslogo, liek vēsumā un žāvē pēc 24 stundām.

Iesūtīja: pece

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form