Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama marināde žāvētām vistām.
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

6 vistas5 lūdens5 gab.sīpoli ar lokiem1 saujadilles15 gab.lauru lapas0.5 saujasmaržīgie pipari0.5 saujamelnie piparu graudi10 ĒKsāls2.5 ĒKcukurs etiķa esence

Sagatavošana

1

Marinādes sastāvdaļas, kas jāsagriež, sagriež, visu sajauc un vāra 5 minūtes.

2

Tad pielej etiķa esenci vai etiķi pēc garšas - tā, lai šķiet, ka ir mazliet par etiķainu.

3

Pārlej marinādi vistām vēl siltu, noslogo, liek vēsumā un žāvē pēc 24 stundām.

Iesūtīja: pece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!