Vienkāršā 'Oreo' siera kūka bez cepšanas
Foto: Privātais arhīvs
3.2308 39
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Pamatnei
4
4 "Oreo" cepumu pakas
"Oreo" cepumu pakas
100 g
100 g sviests
sviests
Pildījumam
15 g
15 g želatīns
želatīns
500 g
500 g mascarpone
mascarpone
150 ml
150 ml saldais krējums
saldais krējums
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
1
1 citrons
citrons
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Kūkas bez cepšanas
  • Siera kūkas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkāršu neceptās "Oreo" cepumu siera kūkas recepti, kura neaizņem daudz laika, iesaka Zandis Kadakovskis.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo pamatni. Atdala "Oreo" cepumus no krēma. Sasmalcina 3 paciņas cepumu līdz pulverveida konsistencei. Pievieno izkausētu sviestu un maisa līdz viendabīgai masai. Liek formā un izlīdzina, ar rokām cieši piespiežot pie pamatnes. Liek trauku ledusskapī atdzesēties, tikmēr gatavo siera masu.

    Aplej želatīnu ar aukstu ūdeni, lai uzbriest.

    Saldajam krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un uzputo līdz putukrējuma masai. Tad pievieno maskarponi ( var to aizstāt ar bezpiedevu krēmsieru), "Oreo" cepumu pildījumus, rīvētu citrona miziņu un citrona sulu no 1/2 citrona. Sakuļ līdz viendabīgai masai.

    Izkausē uzbriedināto želatīnu verdoša ūdens peldē un pielej to masai. Želatīnu iemaisa masā, lej masu formā.

    Dekorē ar "Oreo" cepumiem (daļu cepumu var sasmalcināt drumstalās). Liek kūku ledusskapī uz 1-2 stundām, līdz pildījums sastindzis.

    Lai labi garšo!


    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form