Lai romantisku vakaru padarītu vēl īpašāku, pagatavo vakariņas kopā ar mīļoto! Vienkāršotu paeljas recepti piedāvā "Tex-Mex" restorāna pavārs.
15Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 vistas fileja3 ĒKolīveļļa1 sarkanais sīpols1 ķiploks50 gpākšu pupiņas1 paprika6 garneles čaulā8 mīdijas čaulā200 grīsi30 gpaeljas garšviela2 timiāna zariņi2 rozmarīna zariņi80 gChorizo desa1 citrons800 mlvistas buljons

Sagatavošana

1

Sakarsētā pannā lej eļļu, pievieno ķiploku, kuram nogriezta "cepurīte", pievieno timiāna un rozmarīna zariņus, un uz lēnas uguns pakarsē.

2

Vistas fileju un dārzeņus sagriež stienīšos.

3

No eļļas izņem garšaugus un ķiploku, apcep vistas, garneles, mīdijas un pārējos dārzeņus.

4

Kad dārzeņi apcepti pievieno rīsus un paeljas garšvielu, viegli apcep un pārlej ar buljonu.

5

Samazina cepšanas temperatūru un ļauj sautēties, kamēr buljons izgaro.

6

Dekorē ar apcepto ķiploku, apceptajiem garšaugiem un citrona daiviņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!