Paella Valenciana recepte
Foto: Tex-Mex
3.5000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 vistas fileja
vistas fileja
3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1
1 sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
1
1 ķiploks
ķiploks
50 g
50 g pākšu pupiņas
pākšu pupiņas
1
1 paprika
paprika
6
6 garneles čaulā
garneles čaulā
8
8 mīdijas čaulā
mīdijas čaulā
200 g
200 g rīsi
rīsi
30 g
30 g paeljas garšviela
paeljas garšviela
2
2 timiāna zariņi
timiāna zariņi
2
2 rozmarīna zariņi
rozmarīna zariņi
80 g
80 g Chorizo desa
Chorizo desa
1
1 citrons
citrons
800 ml
800 ml vistas buljons
vistas buljons
  • Gaļas ēdieni
  • Rīsu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Spāņu nacionālā virtuve
  • Lai romantisku vakaru padarītu vēl īpašāku, pagatavo vakariņas kopā ar mīļoto! Vienkāršotu paeljas recepti piedāvā "Tex-Mex" restorāna pavārs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsētā pannā lej eļļu, pievieno ķiploku, kuram nogriezta "cepurīte", pievieno timiāna un rozmarīna zariņus, un uz lēnas uguns pakarsē.

    Vistas fileju un dārzeņus sagriež stienīšos.

    No eļļas izņem garšaugus un ķiploku, apcep vistas, garneles, mīdijas un pārējos dārzeņus.

    Kad dārzeņi apcepti pievieno rīsus un paeljas garšvielu, viegli apcep un pārlej ar buljonu.

    Samazina cepšanas temperatūru un ļauj sautēties, kamēr buljons izgaro.

    Dekorē ar apcepto ķiploku, apceptajiem garšaugiem un citrona daiviņu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form