Paella Valenciana recepte
Foto: Tex-Mex
3.5000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lai romantisku vakaru padarītu vēl īpašāku, pagatavo vakariņas kopā ar mīļoto! Vienkāršotu paeljas recepti piedāvā "Tex-Mex" restorāna pavārs.

::paelja::

Sakarsētā pannā lej eļļu, pievieno ķiploku, kuram nogriezta "cepurīte", pievieno timiāna un rozmarīna zariņus, un uz lēnas uguns pakarsē.

Vistas fileju un dārzeņus sagriež stienīšos.

No eļļas izņem garšaugus un ķiploku, apcep vistas, garneles, mīdijas un pārējos dārzeņus.

Kad dārzeņi apcepti pievieno rīsus un paeljas garšvielu, viegli apcep un pārlej ar buljonu.

Samazina cepšanas temperatūru un ļauj sautēties, kamēr buljons izgaro.

Dekorē ar apcepto ķiploku, apceptajiem garšaugiem un citrona daiviņu.

Comment Form