bērni, ēšana
Foto: PantherMedia/Scanpix
3.9915 118
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Kad piparkūkas izceptas, jāķeras pie to izrotāšanas, piemēram, ar klasisko piparkūku glazūru no olbaltuma un pūdercukura!

Pūdercukuram pievieno olas baltumu, citronu sulu un sakuļ, līdz masa kļūst vijīgi plūstoša.

Glazūru pilda tūtiņās vai konditorejas šļircē un rotā piparkūkas pēc patikas.

Ja grib sarkanā krāsā, glazūrai pievieno dažas piles biešu vai ķiršu sulas.

Zaļu krāsu var iegūt ar svaigām piparmētrām, savukārt oranžu - ar burkānu vai apelsīnu sulu. Dzeltenu - ar kurkumu.

Iesūtīja: Liāna

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form