Vienkāršā plūmju kūka
Foto: Privātais ahīvs
2.8750 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Sulīgo plūmju sezonas pilnbriedā jācep gardā plūmju kūka no vienkāršām sastāvdaļām, kas atrodamas teju katrā virtuvē. Recepti iesaka Katrīna Laukubriede.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Olas sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru un šķipsniņu sāls. Pievieno sviestu un sakuļ. Pieber miltus, cepamo pulveri un visu kārtīgi samaisa. Gatavo masu lej formā.

Plūmes pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus, ogas iegremdē mīklā līdz pusei, ar vidiņiem uz augšu. Liek cepeškrāsnī un cep 25 minūtes.

Pēc 25 minūtēm kūku izņem, uzkaisa cukuru un cep vēl 10-15 minūtes.

Kūka ļoti labi garšo gan atdzisusi, gan vēl silta kopā ar plombīra saldējumu.

Vienkāršā plūmju kūka
Foto: Privātais ahīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form