Vienkāršā rabarberu kūka ar apelsīna miziņu
Foto: Shutterstock
3.5000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Garšu eksplozija – rabarberu kūkā ar apelsīna miziņu un sulu.

Saputo olu baltumus vieglās putās, tad atsevišķi olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru. Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos.

Saputotiem olu dzeltenumiem pieber miltus, kartupeļu miltus un cepamo pulveri. Pievieno rīvētu apelsīna miziņu un sulu. Mīklā iemaisa olu baltumus.

Pannu iesmērē ar sviestu (margarīnu) tā pabiezāk.

Pusi sagriezto rabarberu vienmērīgi ieber pannā. Pārlej ar mīklu. Mīklu vienmērīgi pārber ar atlikušajiem rabarberiem.

Cep ~ 40 minūtes 175ºC, līdz kūka ir zeltaina.

Gatavu pārkaisa ar ūdercukuru.


Iesūtīja:
deivucis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form