Vienkāršā rabarberu kūka iesācējiem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkāršā rabarberu kūka sanākas arī kūku cepšanas iesācējam.

Visas mīklas sastāvdaļas kārtīgi ar mikseri saputo.

Apaļo kūku veidni iesmērē ar taukvielām, saber nomizotus, gabaliņos sagrieztus rabarberus. Rabarberiem pāri pārlej mīklu.

Cep līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī gatavu - aptuveni 40-45 minūtes.

Iesūtīja: sondrux

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form