Foto: Shutterstock
Vienkāršā rabarberu kūka no četrām sastāvdaļām sanāks arī kūku cepšanas iesācējam.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 olas1 glāzemilti1 glāzecukurs rabarberi

Sagatavošana

1

Olas ar cukuru, izmantojot mikseri saputo gaišā, gaisīgā masā. Puto vismaz 5 minūtes. Pa daļām iemaisa un iekuļ miltus.

2

Apaļo kūku veidni iesmērē ar taukvielām, saber nomizotus, gabaliņos sagrieztus rabarberus. Rabarberiem pāri pārlej mīklu.

3

Cep līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī gatavu - aptuveni 40-45 minūtes.

Iesūtīja: sondrux

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!