Sviesta biskvīta kūka bez glutēna
Foto: Vida Press
3.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Vienkārša recepte ātrai brīvdienu kūkai, ja "parastais" biskvīts šķiet apnicis un jāiepriecina arī kāds, kurš nedrīkst lietot uzturā glutēnu.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.

Visas biskvīta sastāvdaļas liek bļodā un sakuļ, līdz izveidojas mīkla skābā krējuma konsistencē.

Mīklu sadala divās vienādās daļās un cep apaļajā formā 20-25 minūtes.

Gatavās biskvīta ripas pilnībā atdzesē, tikmēr saldo krējumu sakuļ stingrās putās.

Vienu biskvītu liek uz servējamā šķīvja vai kūku statīva, pārsmērē ar ievārījumu un pāri liek putukrējumu, kuram virsū "sēdina" otru biskvīta ripu. Ļauj kūkai nedaudz ievilkties un pirms pasniegšanas pārkaisa ar cukuru.

Tasty.lv padoms: gatavās biskvīta ripas var saldēt un glabāt saldētavā līdz pat 30 dienām.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form