
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. olas
olas1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs1 glāze
1 glāze melleņu vai upeņu ievārījums
melleņu vai upeņu ievārījums2.5-3 glāze
2.5-3 glāze milti
milti1 ĒK
1 ĒK soda
soda2 saujas
2 saujas smalcināti rieksti
smalcināti rieksti pēc garšas
pēc garšas rozīnes
rozīnesKrēms:
500 ml
500 ml skābs krējums
skābs krējums3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs1
1 paciņa vaniļas cukurs
paciņa vaniļas cukurs brūkleņu ievārījums
brūkleņu ievārījumsVienkārši pagatavojama torte "Melnais princis" ar brūkleņu ievārījumu un šokolādes glazūru.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Saputo olas ar cukuru, pievieno kefīru, miltus, ievārījumu, sodu, riekstus un rozīnes. Mīklu lej ieziestā cepamā formā. Līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī cep 30 - 40 minūtes, tad atdzesē.
Atdzisušu biskvītu izņem no formas un griež horizontāli uz pusēm. Starp kārtām smērē: krējumu, ko sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru un brūkleņu ievārījumu.
Torti pārziež ar šokolādes glazūru. Kā tā gatavojama, uzzināsi te.
Iesūtīja: Amanda
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.