Rabarberu biskvīta kūka
Foto: Shutterstock
3.3158 57
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
5
5 olas
olas
5 ĒK
5 ĒK cukurs
cukurs
 
rīvēta citrona miziņa
rīvēta citrona miziņa
1 gab.
1 gab. paciņa vaniļas cukurs
paciņa vaniļas cukurs
5 ĒK
5 ĒK milti
milti
 
rabarberi
rabarberi
 
cukurs, kanēlis pārkaisīšanai
cukurs, kanēlis pārkaisīšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Kāzu ēdienkarte
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Saldskābā rabarberu biskvītkūka būs ātri pagatavojams našķis gan pašu vēderpriekam, gan ciemiņiem, kas negaidīti pieteikušies.

    Olas saputo ar cukuru, rīvētu citrona miziņu un vaniļas cukuru. Iesijā miltus un visu sajauc.

    Rabarberus sagriež gabaliņos un sajauc ar cukuru. Iemaisa rabarberus biskvīta mīklā.

    Cepamo veidni ieziež ar taukvielām un ielej traukā mīklu, pārkaisa ar cukuru un kanēli. Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos, līdz gatava.

    Biskvītkūku var ēst tāpat - labi garšos gan karsta, gan auksta. Ja vēlies, pasniedz ar putukrējumu vai vaniļas saldējumu.

    Rabarberu vietā droši var izmantot ābolus vai ogas. Jo vairāk rabarberu, ābolu vai ogu, jo kūka gardāka!


    Iesūtīja:
    blusiņa

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form