Rabarberu biskvīta kūka
Foto: Shutterstock
3.3673 49
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Saldskābā rabarberu biskvītkūka būs ātri pagatavojams našķis gan pašu vēderpriekam, gan ciemiņiem, kas negaidīti pieteikušies.

Olas saputo ar cukuru, rīvētu citrona miziņu un vaniļas cukuru. Iesijā miltus un visu sajauc.

Rabarberus sagriež gabaliņos un sajauc ar cukuru. Iemaisa rabarberus biskvīta mīklā.

Cepamo veidni ieziež ar taukvielām un ielej traukā mīklu, pārkaisa ar cukuru un kanēli. Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos, līdz gatava.

Biskvītkūku var ēst tāpat - labi garšos gan karsta, gan auksta. Ja vēlies, pasniedz ar putukrējumu vai vaniļas saldējumu.

Rabarberu vietā droši var izmantot ābolus vai ogas. Jo vairāk rabarberu, ābolu vai ogu, jo kūka gardāka!


Iesūtīja:
blusiņa

Comment Form