Vienkārša un garda siera kūka
Foto: Shutterstock
4.0000 2
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
25 g
Pildījumam:
3 gab.
300 g
Pārliešanai:
Mērce:

Vienkārša un garda siera kūka pasniegta ar gardu ogu mērci.

Smalki saberž cepumus un sajauc ar medu un sviestu. Visu labi izmīca un izklāj formas apakšu.

Olas ar mikseri saputo, pa daļām ieputo sieru, citrona sulu un cukuru. Kad iegūta viendabīga masa, lej formā pa virsu cepumu kārtai un liek cepties 150*C 30 – 35 minūtes.

Kad torti izņem no cepeškrāsns, pārlej skābo krējumu, kas saputots ar cukuru un izlīdzina. Atstāj kūku atdzist un tad ieteicams kādu stundiņu paturēt ledusskapī, lai stingrāka.

Pasniedzot - gabaliņam var pārliet ogu mērci, ko gatavo sekojoši: zemenes vai avenes sablenderē ar cukuru un izlaiž caur sietu.

Iesūtīja: zhuks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form