Foto: Shutterstock
Vienkārša un garda siera kūka pasniegta ar gardu ogu mērci.
45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
300 gcepumi25 gmedus25 gsviests3 gab.olas600 gFiladelfijas siers100 mlcitronu sula300 gcukurs350 gskābs krējums50 gcukurs zemenes vai avenes cukurs

Sagatavošana

1

Smalki saberž cepumus un sajauc ar medu un sviestu. Visu labi izmīca un izklāj formas apakšu.

2

Olas ar mikseri saputo, pa daļām ieputo sieru, citrona sulu un cukuru. Kad iegūta viendabīga masa, lej formā pa virsu cepumu kārtai un liek cepties 150*C 30 – 35 minūtes.

3

Kad torti izņem no cepeškrāsns, pārlej skābo krējumu, kas saputots ar cukuru un izlīdzina. Atstāj kūku atdzist un tad ieteicams kādu stundiņu paturēt ledusskapī, lai stingrāka.

4

Pasniedzot - gabaliņam var pārliet ogu mērci, ko gatavo sekojoši: zemenes vai avenes sablenderē ar cukuru un izlaiž caur sietu.

Iesūtīja: zhuks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!