30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gsaldēti zaļie zirnīši2 šķiņķa buljona kubiņi1 sīpols750 mlūdens svaigi malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Katliņā ielej ūdeni, pievieno buljona kubiņus un sakapātu sīpolu.
2
Šķidrumam ļauj sākt burbuļot, tad plīts liesmu samazina uz vidēju un vāra zupu 10-12 minūtes, līdz sīpola gabaliņi mīksti.
3
Pēc tam pievieno zaļos zirnīšus un ļauj zupai atsākt burbuļot. Vāra zupu 4-5 minūtes, līdz zirņi ir mīksti.
4
Kad tas izdarīts, pārlej zupu krūzes blenderī vai sablendē ar rokas blenderi, līdz iegūta krēmzupas konsistence.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit