Vienkāršā zaļumu mērce ziemai bez karsēšanas
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
30
30 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2
2 zaļās paprikas
zaļās paprikas
2
2 zaļie čili pipari
zaļie čili pipari
1
1 bunte pētersīļu
bunte pētersīļu
1
1 bunte diļļu
bunte diļļu
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
1 ĒK
1 ĒK sāls
sāls
50 ml
50 ml olīveļļa
olīveļļa
4-5 ĒK
4-5 ĒK etiķis (9%)
etiķis (9%)
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Citas mērces
  • Dažādi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Bez karsēšanas pagatavojama zaļumu mērce jeb zaļā adžika ziemas krājumiem. Ziemā to varēsi izmantot kā piedevu salātiem, kā gaļas marinādi vai pievienot skābajam krējumam, iegūstot gardu uzkodu mērci.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķiplokus nomizo. Paprikai izņem sēklotni. Čili pipariem nogriež sausos kātiņus.

    Visas sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā vai izmaļ caur gaļas mašīnu.

    Bļodā nostādina aptuveni 3 stundas.

    Apmaisa, lej tīrās burciņās, kas izplaucētas ar verdošu ūdeni. Aizskrūvē ar tīriem, ar verdošu ūdeni iepriekš pārlietiem vāciņiem.

    Uzglabā vēsā vietā.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form