Vienkāršā zaļumu mērce ziemai bez karsēšanas
Foto: Shutterstock

Bez karsēšanas pagatavojama zaļumu mērce jeb zaļā adžika ziemas krājumiem. Ziemā to varēsi izmantot kā piedevu salātiem, kā gaļas marinādi vai pievienot skābajam krējumam, iegūstot gardu uzkodu mērci.

Ķiplokus nomizo. Paprikai izņem sēklotni. Čili pipariem nogriež sausos kātiņus.

Visas sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā vai izmaļ caur gaļas mašīnu.

Bļodā nostādina aptuveni 3 stundas.

Apmaisa, lej tīrās burciņās, kas izplaucētas ar verdošu ūdeni. Aizskrūvē ar tīriem, ar verdošu ūdeni iepriekš pārlietiem vāciņiem.

Uzglabā vēsā vietā.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form