Foto: Publicitātes foto
Antrekots ir bezkaulu gaļa ar bagātīgu tauku dzīslojumu, kas līdzīga cūkas lāpstiņas gabalam. Šī liellopa gaļa ir piemērota gan grilēšanai, gan cepšanai, gan sautēšanai, gan vārīšanai. Šajā reizē - krāsnī cepta antrekota recepte.
60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
500 gantrekots, muguras fileja vai cits liellopa gaļas gabals1 paciņa Santa Maria piedevas medījumam lapu salāti marinēti gurķi marinēti sīpoli

Sagatavošana

1

Ierīvē gaļu ar "Santa Maria" piedevu medījumam un liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī. Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 35-60 minūtes (atkarībā no gaļas izmēra) 130 grādu temperatūrā.

2

Gaļu pasniedz ar marinētiem sīpoliem, gurķiem un lapu salātiem, kā arī buljonu, kas satecējis no gaļas cepšanas laikā.

Padoms! Iemarinē sīpolus, izmantojot marinādi no 1 tējkarotes etiķa, 1 ēdamkarotes cukura, 1 tējkarotes sāls. Lai piešķirtu sīpoliem skaistu krāsu, izmanto dažas bietes šķēlītes vai biešu sulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!