Vienkāršais biezpiena un krējuma deserts ar ogām
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g biezpiens
biezpiens
200 g
200 g skābs krējums
skābs krējums
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
75 g
75 g cukurs
cukurs
15 g
15 g želatīns
želatīns
 
ogas dekoram
ogas dekoram
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Citi saldēdieni
  • Krēmi
  • Pasaules Virtuve
  • "Šo desertu taisīju "uz dullo", izmantojot produktus, kas bija pa ķērienam, bet rezultāts izdevās ļoti gards, maigs un gaisīgs," recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu iztrin caur sietu. Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni, uzbriedina.

    Krējumu, biezpienu, cukuru un medu sakuļ ar mikseri viendabīgā masā.

    Masai pievieno ogas un karsta ūdens peldē izkausētu želatīnu.

    Masu liek formā, kura iepriekš ir izklāta ar pārtikas plēvi. Dekorē ar ogām un liek ledusskapī vismaz uz pāris stundām.

    Vienkāršais biezpiena un krējuma deserts ar ogām
    Foto: Privātais arhīvs

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form