Vienkāršais biezpiena un krējuma deserts ar ogām
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

"Šo desertu taisīju "uz dullo", izmantojot produktus, kas bija pa ķērienam, bet rezultāts izdevās ļoti gards, maigs un gaisīgs," recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Biezpienu iztrin caur sietu. Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni, uzbriedina.

Krējumu, biezpienu, cukuru un medu sakuļ ar mikseri viendabīgā masā.

Masai pievieno ogas un karsta ūdens peldē izkausētu želatīnu.

Masu liek formā, kura iepriekš ir izklāta ar pārtikas plēvi. Dekorē ar ogām un liek ledusskapī vismaz uz pāris stundām.

Vienkāršais biezpiena un krējuma deserts ar ogām
Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form