Foto: Shutterstock
Sātīgs gaļas un makaronu sacepums brangai pusdienu vai vakariņu maltītei. Īpaši labi garšos ar svaigajiem salātiem.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 makaronu paciņa500 gmaltā gaļa0.5 paprika2 sīpoli2 olas200 gsiers2 ķiploka daiviņas pēc garšasmajonēze pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Pusi no vārītajiem makaroniem kārto ietaukotā, karstumizturīgā veidnē.

2

Pa virsu liek kārtām: malto gaļu (jēlu), pārkaisa garšvielas, plāni sagrieztu papriku, sīpola ripiņas, pārkaisa garšvielas un tad liek atlikušos makaronus.

3

Olas sakuļ (var pievienot nedaudz ūdens) ar izspiestiem ķiplokiem un daļu sarīvēta siera. Pārlej kārtojumam.

4

Pārkaisa atlikušo sieru un uzspiež majonēzi, liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep. Sacepums ir gatavs, tiklīdz virspuse ir smuki brūna!

Iesūtīja: Liinushka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!