Vienkāršais makaronu–gaļas sacepums
Foto: Shutterstock
4.3125 16
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Sātīgs gaļas un makaronu sacepums brangai pusdienu vai vakariņu maltītei. Īpaši labi garšos ar svaigajiem salātiem.

Pusi no vārītajiem makaroniem kārto ietaukotā, karstumizturīgā veidnē.

Pa virsu liek kārtām: malto gaļu (jēlu), pārkaisa garšvielas, plāni sagrieztu papriku, sīpola ripiņas, pārkaisa garšvielas un tad liek atlikušos makaronus.

Olas sakuļ (var pievienot nedaudz ūdens) ar izspiestiem ķiplokiem un daļu sarīvēta siera. Pārlej kārtojumam.

Pārkaisa atlikušo sieru un uzspiež majonēzi, liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep. Sacepums ir gatavs, tiklīdz virspuse ir smuki brūna!

Iesūtīja: Liinushka

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form