Vienkāršais mandeļu kēkss ar dzērvenēm un balto šokolādi
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Baltā šokolāde un dzērvenes būs ne tikai glīts sarkanbaltsarkano krāsu akcents uz svētku galda, bet arī radīs patīkamu saldā un skābā balansu. Lai pagatavotu šādu kēksu, tev būs nepieciešams ne vairāk kā 20 minūtes laika, visu pārējo paveiks cepeškrāsns. Recepti piedāvā "Rimi" gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis.

Izkausē sviestu ar rīsu dzērienu. Olas sakul ar cukuru.

Jauc mīklu – olas ar sviestu, tad pievieno miltus un mandeļu miltus, pekanriekstus un dzērvenes.

Pilda ietaukotā kēksa formā un cep sakarsētā cepeškrāsnī 160–175 grādos 40 minūtes. Atdzesē un izņem no formiņas.

Izkausē šokolādi ar sviestu un pārlej kēksam. Dekorē pēc savas patikas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form