10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
350 mlsaldais krējums3 glāzesmellenes pēc garšascukurs10 gželatīns
Sagatavošana
1
Želatīnu pārlej ar nelielu daudzumu auksta ūdens un uzbriedina. Ja deserts paredzēts ātrai apēšanai, želatīnu var nepievienot.
2
Pa to laiku saldajam krējumam pievieno cukuru, sakuļ krējumu vijīgās, ne pārlieku stingrās putās. Atsevišķā traukā sablendē mellenes viendabīgā masā.
3
Pievieno melleņu masu putukrējumam un iemaisa. Pievieno izkausētu želatīnu un iemaisa.
4
Lej krēmu deserta trauciņos, glāzēs vai burciņās, piepildot 2/3 trauka. Virsū ber mellenes, līdz trauks pilns.
5
Liek ledusskapī uz 2-3 stundām, lai masa sastingst.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit