Vienkāršais melleņu deserts
Foto: Shutterstock
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 glāzes
pēc garšas

Vienkārši pagatavojams, gaisīgs deserts melleņu laika izbaudīšanai.

Želatīnu pārlej ar nelielu daudzumu auksta ūdens un uzbriedina.

Ja deserts paredzēts ātrai apēšanai, želatīnu var nepievienot.

Pa to laiku saldajam krējumam pievieno cukuru, sakuļ krējumu vijīgās, ne pārlieku stingrās putās. Atsevišķā traukā sablendē mellenes viendabīgā masā.

Pievieno melleņu masu putukrējumam un iemaisa. Pievieno izkausētu želatīnu un iemaisa.

Lej krēmu deserta trauciņos, glāzēs vai burciņās, piepildot 2/3 trauka. Virsū ber mellenes, līdz trauks pilns.

Liek ledusskapī uz 2-3 stundām, lai masa sastingst.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form