Vienkāršais ogu pīrāgs ar skābā krējuma krēma pildījumu
Foto: Privātais arhīvs
2.8182 22
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

"Šīs visgaršīgākais pīrāgs, ko esmu ēdusi. To var gatavot, pildījumam izvēloties jabkādas ogas vai augļus - gan svaigus, gan saldētus vai konservētus," apgalvo garšīgā "Instagram" konta karineljka saimniece, konditore Karina.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Visas mīklas sastāvdaļas liek bļodā un ar rokām samīca mīklu.

Mīklu ieklāj ietaukotā cepamajā veidnē, ar pirkstiem izveidojot mīklas maliņas.

Uz mīklas pamatnes ber ogas vai gabaliņos sagrieztus augļus.

Gatavo pildījumu. Krējumu, olu, miltus un cukuru sakuļ viendabīgā masā. Pildījumu lej veidnē.

Cep aptuveni 50-60 minūtes.

Izņem no krāsns, atdzesē, griež šķēlēs un bauda.

Vienkāršais ogu pīrāgs ar skābā krējuma krēma pildījumu
Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form