Vienkāršais šokolādes brūnītis ar kraukšķi
Foto: DELFI
3.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Mīksta, drupana un ar kraukšķi - tāda ir šī šokolādes plātsmaize, kas no saldumu šķīvja pazūd ļoti ātri.

Šokolādi salauž gabaliņos un ūdens peldē izkausē katliņā kopā ar sviestu.

Olas saputo ar cukuru, līdz masa vairākkārt palielinājusies apjomā un kļuvusi gandrīz balta.

Olu masu samaisa ar izkausēto šokolādi, pievieno miltus, cepamo pulveri un sasmalcinātus valriekstus.

Cepamo veidni ietauko ar sviesta piciņu, ielej tajā sagatavoto mīklu.

Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 160 grādos, līdz brūnīša virsiņa ir kļuvusi kraukšķīga, bet viducis vēl mīksts – aptuveni 40 - 45 minūtes.

Gatavo cepumu pilnībā atdzesē un pirms pasniegšanas sagriež kvadrātiņos.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form