Vienkāršais zefīra krēms kūkām un tortēm
Foto: Shutterstock
2.3333 12
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g saldkrējuma zefīrs
saldkrējuma zefīrs
100 g
100 g sviests
sviests
50 g
50 g skābs krējums
skābs krējums
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Glazūras, pildījumi un kūku krēmi
  • Krēmi
  • Pasaules Virtuve
  • Vien no trīs sastāvdaļām pagatavojams zefīra krēms, ko ziest uz tortes vai kūkas biskvīta, pildīt smilšu mīklas groziņos, vafeļu konusos, eklēros, kā arī izmantot dažādos citos garšīgos veidos. Krēms lieliski notur formu, tādēļ ir īpaši piemērots gaisīgu rozīšu un cita veida dekoru veidošanai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Zefīru sagriež gabaliņos, liek bļodiņā, pievieno pusi mīksta sviesta, kas sagriezts kubiņos.

    Liek bļodiņu mikroviļņu krāsnī un 2 minūtes karsē, uzstādot maksimālo jaudu.

    Izņem bļodiņu no krāsns, krēmu kuļ ar mikseri, pa gabaliņam pievienojot sviestu, līdz viss sviests ir iekults un masa kļuvusi viendabīga. Krēmu atdzesē līdz istabas temperatūrai.

    Pievieno aukstu skābo krējumu un iekuļ ar mikseri, līdz masa ir viendabīga un gaisīga.

    Pārklāj bļodiņu ar pārtikas plēvi, liek ledusskapī un pirms izmantošanas atdzesē 30-60 minūtes.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form