Vienkāršāk par vienkāršu: rīvētas cidonijas ar cukuru ziemai
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg cidonijas
cidonijas
1 kg
1 kg cukurs
cukurs
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ievārījumi, džemi un marmelādes
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • "Katrs, kurš kaut reizi mēģinājis sagriezt gabaliņos lielāku daudzumu cidoniju, lai ziemā cukura sīrupā peldošos augļus izmantotu aromātiska un vitamīniem bagāta dzēriena pagatavošanai, zina, cik laikietlilpīgs un nogurdinošs ir šis darbs. Jau vairākus gadus es no šī nepatīkamā pienākuma izvairos pavisam vienkāršā veidā, cietos augļus sarīvējot," – pārbaudītu cidoniju ieburkošanas veidu atklāj mūsu lasītāja Lelde.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cidonijas nomazgā un sarīvē ar visām sēkliņām.

    Vienkāršāk par vienkāršu: rīvētas cidonijas ar cukuru ziemai
    Foto: Privātais arhīvs

    Visērtāk šim nolūkam izmantot virtuves kombainu. Ja pieejama gaļas mašīna, tad var izmantot arī to.

    Vienkāršāk par vienkāršu: rīvētas cidonijas ar cukuru ziemai
    Foto: Privātais arhīvs

    Sasmalcināto masu ber bļodā, pārber ar cukuru attiecībā 1:1.

    Vienkāršāk par vienkāršu: rīvētas cidonijas ar cukuru ziemai
    Foto: Privātais arhīvs

    Atstāj uz nakti ievilkties. Pilda sterilās burkās un uzglabā ledusskapī.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form