Vienkāršāk par vienkāršu: rīvētas cidonijas ar cukuru ziemai
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas

"Katrs, kurš kaut reizi mēģinājis sagriezt gabaliņos lielāku daudzumu cidoniju, lai ziemā cukura sīrupā peldošos augļus izmantotu aromātiska un vitamīniem bagāta dzēriena pagatavošanai, zina, cik laikietlilpīgs un nogurdinošs ir šis darbs. Jau vairākus gadus es no šī nepatīkamā pienākuma izvairos pavisam vienkāršā veidā, cietos augļus sarīvējot," – pārbaudītu cidoniju ieburkošanas veidu atklāj mūsu lasītāja Lelde.

Cidonijas nomazgā un sarīvē ar visām sēkliņām.

Vienkāršāk par vienkāršu: rīvētas cidonijas ar cukuru ziemai
Foto: Privātais arhīvs

Visērtāk šim nolūkam izmantot virtuves kombainu. Ja pieejama gaļas mašīna, tad var izmantot arī to.

Vienkāršāk par vienkāršu: rīvētas cidonijas ar cukuru ziemai
Foto: Privātais arhīvs

Sasmalcināto masu ber bļodā, pārber ar cukuru attiecībā 1:1.

Vienkāršāk par vienkāršu: rīvētas cidonijas ar cukuru ziemai
Foto: Privātais arhīvs

Atstāj uz nakti ievilkties. Pilda sterilās burkās un uzglabā ledusskapī.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form