Vienkāršā piparkūku mīkla, kas nav jāliek ledusskapī
Foto: Shutterstock
4.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
170 g
170 g margarīns cepšanai
margarīns cepšanai
220 g
220 g brūnais cukurs
brūnais cukurs
2
2 olas
olas
1/2 TK
1/2 TK maltas krustnagliņas
maltas krustnagliņas
1/2 TK
1/2 TK kanēlis
kanēlis
1/2 TK
1/2 TK malts ingvers
malts ingvers
570 g
570 g milti
milti
1 TK
1 TK dzēsta soda
dzēsta soda
1/2 TK
1/2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
  • Piparkūkas
  • Cepumi
  • Dažādas mīklas
  • Ēdieni bērniem
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Šīs nu ir tā piparkūku mīkla, kuras pagatavošana prasīs pavisam īsu laika sprīdi un nebūs pat jāatdzesē ledusskapī. Rezultātā sanāks garšīgi piparkūkcepumi, ko ātri apēst kopā ar karstu tējas krūzi vai karstvīnu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 185 grādiem.

    Sajauc kopā margarīnu un brūno cukuru, lai veidotos gaisīga masa. Pievieno olas.

    Atsevišķā traukā sajauc kopā miltus ar krustnagliņām, kanēli, ingveru, sodu un cepamo pulveri.

    Pēc tam sausās sastāvdaļas pakāpeniski pievieno margarīna un olu masai, līdz veidojas vienmērīga mīkla. Maisīšana var prasīt kādu laiku un roku veiklību.

    Kad mīkla sajaukta, to izrullē uz cepamā papīra vai ar miltiem apkaisītas virsmas.

    Ar formiņām izspiež daudz jo daudz piparkūkas. Tās var apkaisīt ar pūdercukuru vai kanēli.

    Tās pēc tam saliek uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.

    Piparkūkas liek cepeškrāsnī un cep 8-10 minūtes, līdz tās skaisti pacēlušās.

    Gatavās piparkūkas ņem laukā no cepeškrāsns, atdzesē un dekorē.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form