Vienkāršās vistu krūtiņas ar krāsnī ceptiem dārzeņiem un kartupeļiem
Foto: Santa Maria
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 vistu krūtiņas
vistu krūtiņas
2 ĒK
2 ĒK rapšu eļļa
rapšu eļļa
1 ĒK
1 ĒK Santa Maria vistas gaļas garšvielas
Santa Maria vistas gaļas garšvielas
Piedevām:
2
2 sagriezti burkāni
sagriezti burkāni
400 g
400 g mazgāti, uz pusēm sagriezti kartupeļi
mazgāti, uz pusēm sagriezti kartupeļi
1
1 sagriezts sarkanais sīpols
sagriezts sarkanais sīpols
2
2 sagriezti pastinaki
sagriezti pastinaki
2 ĒK
2 ĒK rapšu eļļa
rapšu eļļa
2 ĒK
2 ĒK Santa Maria kartupeļu garšvielas
Santa Maria kartupeļu garšvielas
Ķiploku jogurta mērcei:
2
2 rīvētas ķiploka daiviņas
rīvētas ķiploka daiviņas
1/2 TK
1/2 TK sāls
sāls
200 ml
200 ml turku jogurts bez piedevām
turku jogurts bez piedevām
1 ĒK
1 ĒK citrona sula
citrona sula
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pagatavojot vistu krūtiņas ar krāsnī ceptiem sakņu dārzeņiem un kartupeļiem, jūs piešķirsiet vistas gaļai garšu, kas neatstās vienaldzīgu nevienu!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsējiet krāsni līdz 200°C.

    Dārzeņi un kartupeļi


    Lieciet visus sagrieztos dārzeņus lielā bļodā, pievienojiet eļļu un kartupeļu garšvielu. Vienmērīgi kārtojiet dārzeņus lielā cepšanas traukā un cepiet krāsnī, līdz tie kļūst mīksti un zeltaini brūni – aptuveni 30 minūtes.

    Vistu krūtiņas


    Ierīvējiet vistu krūtiņas ar eļļu un no abām pusēm pārkaisiet ar vistas gaļas garšvielu. Lieciet vistas gaļu cepšanas traukā un cepiet krāsnī 12 minūtes.

    Ķiploku jogurta mērce


    Samaisiet kopā ķiplokus, sāli, jogurtu un citrona sulu.

    Pasniedziet kopā ar salātiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form