
Pagatavojot vistu krūtiņas ar krāsnī ceptiem sakņu dārzeņiem un kartupeļiem, jūs piešķirsiet vistas gaļai garšu, kas neatstās vienaldzīgu nevienu!
Uzkarsējiet krāsni līdz 200°C.
Dārzeņi un kartupeļi
Lieciet visus sagrieztos dārzeņus lielā bļodā, pievienojiet eļļu un kartupeļu garšvielu. Vienmērīgi kārtojiet dārzeņus lielā cepšanas traukā un cepiet krāsnī, līdz tie kļūst mīksti un zeltaini brūni – aptuveni 30 minūtes.
Vistu krūtiņas
Ierīvējiet vistu krūtiņas ar eļļu un no abām pusēm pārkaisiet ar vistas gaļas garšvielu. Lieciet vistas gaļu cepšanas traukā un cepiet krāsnī 12 minūtes.
Ķiploku jogurta mērce
Samaisiet kopā ķiplokus, sāli, jogurtu un citrona sulu.
Pasniedziet kopā ar salātiem.