Vienkāršie kokosriekstu-pekanriekstu cepumi
Foto: Vida Press
4.0000 3
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
125 ml
125 ml koksriekstu skaidiņas
koksriekstu skaidiņas
250 g
250 g sviests
sviests
530 g
530 g cukurs
cukurs
2 gab.
2 gab. olas
olas
650 g
650 g kviešu milti
kviešu milti
4 ml
4 ml sāls
sāls
7,5 ml
7,5 ml cepamais pulveris
cepamais pulveris
2,5 ml
2,5 ml soda
soda
70 ml
70 ml Baltā šokolāde
Baltā šokolāde
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Cepumi
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Grezni cepumi, kurus vari glīti iesaiņot un uzdāvināt kādam īpaši mīļam cilvēkam. Tavas pūles noteikti tiks atzinīgi novērtētas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ietauko plāti ar nelielu daudzumu sviesta.

    Bļodiņā sakuļ mīkstu sviestu ar cukuru, līdz masa ir gaisīga. Pievieno olas un iekuļ tās masā.

    Atsevišķi samaisa visas sausās sastāvdaļas, tad pievieno tās sviestam un kārtīgi iemaisa.

    No mīklas veido nelielas bumbiņas un izkārto tās uz plāts, atstatus vienu no otras.

    Saplacina bumbiņas, izmantojot karoti vai cepamo lāpstiņu, un liek krāsnī uz 12-15 minūtēm. Tad atdzesē, pārklāj ar kausētas šokolādes kārtiņu, katru cepumu dekorē ar pekanriekstu un ļauj šokolādei sacietēt.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form