Vienkāršie piparkūku-šokolādes cepumi bez mīklas vārīšanas
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 paciņa “Dobeles dzirnavnieka” šokolādes kēksa maisījuma
paciņa “Dobeles dzirnavnieka” šokolādes kēksa maisījuma
100 g
100 g kviešu milti
kviešu milti
80 g
80 g eļļa
eļļa
80 g
80 g tumšais cukura sīrups
tumšais cukura sīrups
2
2 olas
olas
40 g
40 g piparkūku garšviela
piparkūku garšviela
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
 
tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Cepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Tieši tikko ceptu piparkūku smarža ir tā, kas ienes mājās Ziemassvētku sajūtu. Kulinārijas bloga "Našķoties" autore Zane Ozoliņa sadarbībā ar AS "Dobeles dzirnavnieks" piedāvā vienkāršu piparkūku-šokolādes cepumu recepti, iedvesmojot ikvienu uzdrīkstēties pagatavot savu svētku gardumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavās mīklas daudzums ∼ 900 grami.

    Šokolādes kēksa maisījumu sajauc ar kviešu miltiem, sāli un piparkūku garšvielām.

    Olas un cukura sīrupu ar mikseri kuļ apmēram 2 minūtes, tad pievieno eļļu.

    Sausās sastāvdaļas sajauc ar slapjajām. Ar rokām samīca mīklu un to stundu atdzesē ledusskapī.

    Mīklu izrullē 1 cm biezu, ar formiņām veido cepumus un kārto tos uz cepamās plātnes. Cepumus gatavo 180°C sakarsētā cepeškrāsnī 7-8 minūtes, pēcāk atdzesē un iemērc kausētā šokolādē, izrotā ar sakapātiem riekstiem vai cukura dekoriem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form