Foto: Shutterstock
Iepriecini sevi un mājiniekus, pagatavojot šokolādes un ķiršu cepumus.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
3 glāzesmilti300 gsviests1.5 glāzecukurs2 ĒKrīvēta tumšā šokolāde1 saujaķiršu sukādes vai žāvēti ķirši2 ĒKķiršu sula2 olu dzeltenumi vaniļa1 šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Sviestu samīca, tad pievieno cukuru, vanilīnu un kuļ, līdz cukurs izkusis.

2

Sviesta masai pa porcijām iemaisa miltus, tad iemaisa olu dzeltenumus, sāli, šokolādi, ķiršu sulu, ķiršu sukādes.

3

Mīklu samaisa, liek konditorejas maisiņā un uz ietaukotas plāts izspiež nelielas kaudzītes.

4

Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20–25 minūtes 230°–240°C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!