Vienkāršie turku zirņu plācenīši
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
480 g
480 g turku zirņi (konservēti, šķidrums noliets)
turku zirņi (konservēti, šķidrums noliets)
1
1 olas
olas
4 ĒK
4 ĒK pilngraudu milti
pilngraudu milti
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu pankūkas un plācenīši
  • Launags
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja ledusskapī vai pieliekamajā ir konservēti turku zirņi, tad no tiem var pagatavot dažādus ēdienus – gan saldus, gan arī sāļus. Šoreiz izvēle krita par labu sāļajiem turku zirņu plācenīšiem, kuru pagatavošana ir gaužām vienkārša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Zirņiem nolej šķidrumu, tos sablendē. Starp citu – nelej ārā šķidrumu, jo no tā var pagatavot debešķīgi gardus bezē cepumus. Kā to izdarīt, lūko šeit.

    Masai pievieno olu, sāli, piparus vai citas garšvielas, visu samaisa.

    Pieber masai pilngraudu miltus ar kaudzīti. Visu samaisa.

    Ar rokām vai ar karotes palīdzību veido plācenīšus, kurus liek pannā iepriekš sakarsētā eļļā.

    Cep zeltaini brūnus no abām pusēm.

    Pasniedz ar zaļumiem, krējumu vai ķiploku mērcīti.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form