Foto: Shutterstock
Šādā versijā viltoto zaķi var ēst gan siltu, gan arī aukstu izmantot, piemēram, uzkodu galdam - ļoti labi izskatās, sagriezts šķēlēs, pie tam, pateicoties sieram, labi turas kopā.
90Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 gmaltā gaļa (jaukta)200 gČederas siers200 gvārītais šķiņķis1 gab.cūkgaļas fileja olīveļļa

Sagatavošana

1

Sieru un šķiņķi sagriež pēc iespējas sīkākos kubiņos.

2

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.

3

Cūkas fileju attīra no plēvēm, noskalo un nosusina.

4

Malto gaļu samaisa ar sagriezto sieru un šķiņķi.

5

Garenu kēksa veidni (parasti izmantoju izmēru ~ 9 x 20 cm) izsmērē ar olīveļļu, liek iekšā pusi no maltās gaļas masas.

6

Uz maltās gaļas liek sagatavoto cūkas fileju, virsū - atlikušo maltās gaļas masu.

7

Virspusi apsmērē ar olīveļļu, liek cepeškrāsnī un cep ~ 40 minūtes.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!