Viltīgais zaķis ar Čedaras sieru un cūkgaļas fileju
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g maltā gaļa (jaukta)
maltā gaļa (jaukta)
200 g
200 g Čederas siers
Čederas siers
200 g
200 g vārītais šķiņķis
vārītais šķiņķis
1 gab.
1 gab. cūkgaļas fileja
cūkgaļas fileja
 
olīveļļa
olīveļļa
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Bēru mielasts
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kāzu ēdienkarte
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šādā versijā viltoto zaķi var ēst gan siltu, gan arī aukstu izmantot, piemēram, uzkodu galdam - ļoti labi izskatās, sagriezts šķēlēs, pie tam, pateicoties sieram, labi turas kopā.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sieru un šķiņķi sagriež pēc iespējas sīkākos kubiņos.

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.

    Cūkas fileju attīra no plēvēm, noskalo un nosusina.

    Malto gaļu samaisa ar sagriezto sieru un šķiņķi.

    Garenu kēksa veidni (parasti izmantoju izmēru ~ 9 x 20 cm) izsmērē ar olīveļļu, liek iekšā pusi no maltās gaļas masas.

    Uz maltās gaļas liek sagatavoto cūkas fileju, virsū - atlikušo maltās gaļas masu.

    Virspusi apsmērē ar olīveļļu, liek cepeškrāsnī un cep ~ 40 minūtes.

    Iesūtīja: Nora

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form