Viltotais plovs ar malto gaļu un tomātu mērci
Foto: Privātais arhīvs
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Viltotais plovs ar tomātu mērci un malto gaļu – ļoti garšīgi un viegli pagatavojams. Recepti, izmantojot "Tasty" recepšu iesūtīšanas formu, iesūtījusi mūsu lasītāja Alvīne.

Sagriež smalki sīpolus un ķiplokus. Sarīvē burkānus.

Sagrieztos sīpolus, sarīvētos burkānus un malto gaļu apcep uz pannas, ņem nost, kad maltā gaļa ir sulīgi apcepusies un sīpoli ir palikuši zeltaini.

Tad ņem katliņu un visu, kas bija uz pannas, ieber katliņā.

Katla saturam pievieno tomātu mērci un kārtīgi samaisa. Pievieno ūdeni un samaisa. Pievieno rīsus un samaisa. Pievieno garšvielas un atkal samaisa.

Uz nelielas liesmas karsē aptuveni 15-20 minūtes, ik pa laikam apmaisot, lai rīsi nepiedegtu un gatavotos vienmērīgi.

Nogriež liesmu un 10 minūtes ļauj plovam briest zem vāka.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form