360Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
100 gliellopa gaļa15 gbaltmaize5 gkartupeļu milti30 gūdens10 gsīpoli5 grīvmaize garšvielas
Sagatavošana
1
Liellopu gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi gaļas mašīnā izmaļ.
2
Samaltai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, kartupeļu cieti, sāli, piparus, ūdeni vai buljonu un visu samīca, līdz masa vijīga.
3
No sagatavotās gaļas masas ar aukstā ūdenī saslapinātām rokām izveido garenu kukulīti, apviļā rīvmaizē, liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī cep.
4
Vidū var likt vārītu olu, žāvētas plūmes, saceptas sēnes u.c.
5
Viltoto zaķi griež atdzesētu.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit