Foto: Shutterstock
Viltotais zaķis no liellopu gaļas, kurš pēc vēlmes pildāms ar olu, žāvētām plūmēm vai sēnēm.
360Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
100 gliellopa gaļa15 gbaltmaize5 gkartupeļu milti30 gūdens10 gsīpoli5 grīvmaize garšvielas

Sagatavošana

1

Liellopu gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi gaļas mašīnā izmaļ.

2

Samaltai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, kartupeļu cieti, sāli, piparus, ūdeni vai buljonu un visu samīca, līdz masa vijīga.

3

No sagatavotās gaļas masas ar aukstā ūdenī saslapinātām rokām izveido garenu kukulīti, apviļā rīvmaizē, liek cepešpannā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī cep.

4

Vidū var likt vārītu olu, žāvētas plūmes, saceptas sēnes u.c.

5

Viltoto zaķi griež atdzesētu.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!