
Loading...
Sastāvdaļas
8 šķēles
8 šķēles aļņa karbonāde
aļņa karbonāde40 g
40 g eļļa
eļļa100 g
100 g deserta vīns
deserta vīns1 glāze
1 glāze buljons
buljons100 g
100 g skābs krējums
skābs krējums citronu sula
citronu sula2 gab.
2 gab. āboli
āboli sāls
sāls malti melnie pipari
malti melnie pipariAļņa karbonāde izsautēta buljonā un vīnā ar āboliem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Nomizotus ābolus sagriež nelielos gabaliņos un apslaka ar citrona sulu.
Gaļu viegli izdauza, ierīvē ar sāli un pipariem, apcep eļļā no abām pusēm.
Gaļu ieliek sautējamā traukā. Uz pannas uzlej buljonu, vīnu, krējumu un pievieno ābolu gabaliņus, kad mērce sāk burbuļot, to uzlej gaļai, uzliek traukam vāku un sautē gaļu aptuveni 30 minūtes.
Iesūtīja: Vineta
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.