Vīnā un ābolos sautēta aļņa karbonāde
Foto: Shutterstock
3.0000 5
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8 šķēles
8 šķēles aļņa karbonāde
aļņa karbonāde
40 g
40 g eļļa
eļļa
100 g
100 g deserta vīns
deserta vīns
1 glāze
1 glāze buljons
buljons
100 g
100 g skābs krējums
skābs krējums
 
citronu sula
citronu sula
2 gab.
2 gab. āboli
āboli
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Medījuma gaļas ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Aļņa karbonāde izsautēta buljonā un vīnā ar āboliem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomizotus ābolus sagriež nelielos gabaliņos un apslaka ar citrona sulu.

    Gaļu viegli izdauza, ierīvē ar sāli un pipariem, apcep eļļā no abām pusēm.

    Gaļu ieliek sautējamā traukā. Uz pannas uzlej buljonu, vīnu, krējumu un pievieno ābolu gabaliņus, kad mērce sāk burbuļot, to uzlej gaļai, uzliek traukam vāku un sautē gaļu aptuveni 30 minūtes.

    Iesūtīja: Vineta

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form