Vīnā un ābolos sautēta aļņa karbonāde
Foto: Shutterstock
3.5000 4
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Aļņa karbonāde izsautēta buljonā un vīnā ar āboliem.

Nomizotus ābolus sagriež nelielos gabaliņos un apslaka ar citrona sulu.

Gaļu viegli izdauza, ierīvē ar sāli un pipariem, apcep eļļā no abām pusēm.

Gaļu ieliek sautējamā traukā. Uz pannas uzlej buljonu, vīnu, krējumu un pievieno ābolu gabaliņus, kad mērce sāk burbuļot, to uzlej gaļai, uzliek traukam vāku un sautē gaļu aptuveni 30 minūtes.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form