Foto: Shutterstock
Vīnes gulašs - izsmalcinātai maltītei.
180Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
600 gsīpoli1 kgliellopa ragū2 ĒKsviests2 ĒKpaprikas pulveris1 ĒKetiķis1 ĒKtomātu pasta700 mlliellopa vai vistas buljons1 TKkaltēts majorāns0.5 TKmaltas ķimenes sāls

Sagatavošana

1

Sīpolus sagriež plānās šķēlītēs. Pannā sviestā apcep zeltaini dzeltenus.

2

Malto papriku pārkaisa sīpoliem, pasautē. Pievieno etiķi, tomātu mērci un 1,5 dl buljona.

3

Pievieno gabaliņos sagrieztu liellopa gaļu, pieber sāli, majorānu un ķimenes.

4

Uz mazas uguns sautē 2 stundas. Apmaisa, pielej buljonu. Gaļai jābūt mīkstai un sīpoliem biezā mērcē.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!