180Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
600 gsīpoli1 kgliellopa ragū2 ĒKsviests2 ĒKpaprikas pulveris1 ĒKetiķis1 ĒKtomātu pasta700 mlliellopa vai vistas buljons1 TKkaltēts majorāns0.5 TKmaltas ķimenes sāls
Sagatavošana
1
Sīpolus sagriež plānās šķēlītēs. Pannā sviestā apcep zeltaini dzeltenus.
2
Malto papriku pārkaisa sīpoliem, pasautē. Pievieno etiķi, tomātu mērci un 1,5 dl buljona.
3
Pievieno gabaliņos sagrieztu liellopa gaļu, pieber sāli, majorānu un ķimenes.
4
Uz mazas uguns sautē 2 stundas. Apmaisa, pielej buljonu. Gaļai jābūt mīkstai un sīpoliem biezā mērcē.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit