Vīnes kūka
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Vīnes kūka, kuru papildinot var izveidot torti.

Olas sakuļ ar glāzi cukura, līdz cukurs izkusis. Iemaisa glāzi skābā krējuma, iesijā aptuveni pusotru glāzi miltu (labāk mazāk, jo mīkla nedrīkst kļūt smaga, un vajadzības gadījumā miltus varēs pievienot vēl).

Mīklai jābūt bieza, skābā krējuma konsistencei, kopā ar miltiem iemaisa cepamo pulveri - aptuveni pusi paciņas uz šo daudzumu vai mazliet mazāk. Var pievienot žāvētus augļus dažādus, likt ābolus iekšā utt.

Cepu apaļā formā gatavu. Gatavību pārbauda ar koka skaliņu, ja pie skaliņa mīkla nelīp, kūka gatava.

* ja jāgatavo torte, to uzcēlušos brīnumu sagriežu šķēlēs un smērēju kārtām ar vārīto krēmu un skābu džemu.

Iesūtīja: MisDiizelis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form