Viršu medū cepts lasis ar svaigiem dārzeņiem, spinātu lapiņām un viršu medus mērci
Foto: Andrejs Drozdovs
0 0
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
90 g
90 g lasis
lasis
Marinādei:
15 g
15 g viršu medus
viršu medus
10 g
10 g olīveļļa
olīveļļa
3 g
3 g sāls
sāls
1 g
1 g baltie pipari
baltie pipari
Salātiem:
70 g
70 g gurķi
gurķi
20 g
20 g redīsi
redīsi
40 g
40 g ķirštomāti
ķirštomāti
5 g
5 g mini spinātu lapiņas
mini spinātu lapiņas
10 g
10 g citrons
citrons
5 g
5 g fizālis
fizālis
3 g
3 g dzērvenes
dzērvenes
Viršu medus dresings
50 g
50 g viršu medus
viršu medus
10 g
10 g olīveļļa
olīveļļa
50 g
50 g balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Salātu mērces
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Šoruden 12 Rīgas restorānu ēdienkartēs parādīsies jauni ēdieni, kas tapa pirmajam Daugmales Jāņa bišu medus ēdienu saietam. Portāls "Delfi" piedāvā saviem lasītājiem iepazīties ar šīm īpašajām receptēm, kurās izmantots Latvijā vākts viršu, griķu vai meža aveņu medus. Šoreiz recepte, kas kļuva par absolūto portāla "Delfi" favorīti - garšu meistara fantāzijas lidojums zivju ēdienam ar medus piedevu. Lielisks baudījums, ko ir vērts piedzīvot!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Jūsu uzmanībai restorāna "Dārzs" garšu meistara Andra Taal recepte: viršu medū cepts lasis ar svaigiem dārzeņiem, spinātu lapiņām un viršu medus dresingu

    Sagriež 90 g svaiga laša, ieziež ar marinādi: viršu medus 15g, olīveļļa 10g, sāls 3g, baltie pipari 1 g.

    Liek cepeškrāsnī 4-5 min. 160 C temperatūrā.

    Pagatavo salātus: 70g gurķi, 20g redīsi, 40g Cherry tomāti, 5g mini spinātu lapiņas, 10g citrona, 5g fizālis, 3g. dzērvenes, 20g viršu medus dresings (50g viršu medus, 10g olīveļļa, 50g balzamiko etiķis).

    Salātus pārlej ar medus dresingu.

    Izcepto lasi var pasniegt gan aukstā gan siltā veidā.

    Lai labi garšo!

    Viršu medū cepts lasis ar svaigiem dārzeņiem, spinātu lapiņām un viršu medus mērci
    Foto: Andrejs Drozdovs
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form