Foto: Shutterstock
Gardais brīnums svētku galdam - vista ar āboliem.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.vista gab.skābi āboli1 ĒKsviests sāls pipari buljons

Sagatavošana

1

Pannā izkausē sviestu, tajā viegli apbrūnina ābolus, kas sagriezti šķēlītēs. Pilda ar tiem vistu, sasprauž ar koka iesmiņiem vai aizšuj.

2

Ierīvē vistu ar sāli un pipariem, liek cepamajā traukā, pielej nedaudz buljona, liek iesildītā cepeškrāsnī, cep aptuveni pusstundu, tad apgriež otrādi.

3

Laiku pa laikam cepšanas gaitā aplaista ar cepeša šķidrumu.

4

Gatavai vistai noņem diegus vai iesmiņus, liek galdā.

5

Pildījumu izvelk un dala šķīvjos, vistu sagriež gabaliņos un liek tam virsū.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!