60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.vista gab.skābi āboli1 ĒKsviests sāls pipari buljons
Sagatavošana
1
Pannā izkausē sviestu, tajā viegli apbrūnina ābolus, kas sagriezti šķēlītēs. Pilda ar tiem vistu, sasprauž ar koka iesmiņiem vai aizšuj.
2
Ierīvē vistu ar sāli un pipariem, liek cepamajā traukā, pielej nedaudz buljona, liek iesildītā cepeškrāsnī, cep aptuveni pusstundu, tad apgriež otrādi.
3
Laiku pa laikam cepšanas gaitā aplaista ar cepeša šķidrumu.
4
Gatavai vistai noņem diegus vai iesmiņus, liek galdā.
5
Pildījumu izvelk un dala šķīvjos, vistu sagriež gabaliņos un liek tam virsū.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit