50Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgvista1 s;ipols ĒKeļļa TKkarijs1 vistas buljona kubiņš200 mlūdens1 sarkana paprika2 āboli100 gsaldais krējums1 TKsāls0.25 TKpipari
Sagatavošana
1
Vistu sadala 6-4 daļās. Nomizotus un sasmalcinātus sīpolus dažas minūtes apbrūnina uz pannas sakarsētā eļļā. Pārkaisa ar kariju.
2
Vistas gabaliņus liek katliņā un apgroza karija maisījumā, lai iegūtu krāsu. Katliņā iedrupina buljona kubiņu un pielej ūdeni. Uzkarsē. Vistu sautē apmēram 25 minūtes.
3
Paprikai izņem sēklas un sagriež sloksnītēs. Nomizo ābolus un sagriež palielos kubiņos. Papriku, ābolus un krējumu pievieno vistai un sautē apmēram 5 minūtes. Pievieno sāli un piparus.
4
Cāli pasniedz ar rīsiem.
Iesūtīja: Edīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit