Foto: Shutterstock
Vista ar kariju indiešu gaumē - īpaši saderīga ar rīsiem.
50Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgvista1 s;ipols ĒKeļļa TKkarijs1 vistas buljona kubiņš200 mlūdens1 sarkana paprika2 āboli100 gsaldais krējums1 TKsāls0.25 TKpipari

Sagatavošana

1

Vistu sadala 6-4 daļās. Nomizotus un sasmalcinātus sīpolus dažas minūtes apbrūnina uz pannas sakarsētā eļļā. Pārkaisa ar kariju.

2

Vistas gabaliņus liek katliņā un apgroza karija maisījumā, lai iegūtu krāsu. Katliņā iedrupina buljona kubiņu un pielej ūdeni. Uzkarsē. Vistu sautē apmēram 25 minūtes.

3

Paprikai izņem sēklas un sagriež sloksnītēs. Nomizo ābolus un sagriež palielos kubiņos. Papriku, ābolus un krējumu pievieno vistai un sautē apmēram 5 minūtes. Pievieno sāli un piparus.

4

Cāli pasniedz ar rīsiem.

Iesūtīja: Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!