50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gvistas fileja500 gšampinjoni3 šķēlesvārīts šķiņķis300 gmajonēze250 gsaldais krējums sāls pipari karijs zaļumi
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež nelielos kumosiņos, apsāla, sapiparo un "sakarijo". Apcep pannā.
2
Šampinjonus notīra (ja nepieciešams, arī noskalo), sagriež plānās šķēlītēs. Šķiņķi - kubiņos. Abus pievieno gaļai, drusku pacepina un tad visu liek cepeštraukā.
3
Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem.
4
SAPUTOTU saldo krējumu iecilā majonēzē, pievieno sāli, piparus un labi daudz karija, lej virsū gaļai - sēnēm, cep karstā cepeškrāsnī ~ 1/2 stundu.
Piezīmes: Nejautājiet man, no kurienes ēdienam tāds nosaukums... Recepte ņemta no viena veca vācu žurnāla un ir visnotaļ lieliska.
Ja gribas, klāt var ēst rīsus vai makaronus, bet tikpat labi - svaigu franču maizi vai,piemēram, itāļu Ciabatta, bet pavisam noteikti - kādus svaigos salātu.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit