Foto: Shutterstock
Vistu ķīniešu gaumē ar sojas mērci pasniedz ar vārītiem rīsiem.
35Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja paprika sojas mērce olas baltums kartupeļu milti eļļa medus sausais baltvīns valrieksti

Sagatavošana

1

Vistas filejas gabaliņus pamarinē sojas mērcē, tad apviļā samaisītā olas baltumā (nesaputotā!), kartupeļu miltos un uz pannas ātri apcep.

2

Paprikas sloksnītes apcep atsevišķi.

3

Uz tukšas pannas uzlej vienādās daļās (apmēram pa 2 ĒK) sojas mērci, medu, sauso vīnu, visu pakarsē, pieber sasmalcinātus valriekstus, apcepto papriku un apcepto vistas fileju, pāris minūtes visu pakarsē.

Iesūtīja: Poga010

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!