50Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.vista (liela)1 gab.sīpols2 gab.pētersīļu zariņi1 TKrozmarīns1 TKtimiāns1 TKsāls0.25 TKpipari2 ĒKsviests300 mlbuljons2 ĒKmilti100 gsaldais krējums ĒKupeņu ievārījums TKsojas mērce
Sagatavošana
1
Notīra un sasmalcina sīpolu.
2
Nosusina vistas iekšpusi un piepilda ar sasmalcinātiem sīpoliem, pētersīļiem, rozmarīnu, timiānu, sāli un pipariem. Atveri sastiprina ar koka irbulīšiem.
3
Vistu apbrūnina sautējamā katlā. Pielej buljonu. Katlam uzliek vāku un sautē vistu apmēram stundu.
4
Vistu izceļ no katla. Buljonu izkāš, lej katliņā un uzvāra. Buljonu iebiezina ar saldajā krējumā izšķīdinātiem miltiem.
5
Papildina ar sojas mērci.
6
Vistu sadalā gabaliņos un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Iesūtīja: Edīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit