Foto: Shutterstock
Vista krējuma mērcē ar neparastu garšu kombināciju.
50Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.vista (liela)1 gab.sīpols2 gab.pētersīļu zariņi1 TKrozmarīns1 TKtimiāns1 TKsāls0.25 TKpipari2 ĒKsviests300 mlbuljons2 ĒKmilti100 gsaldais krējums ĒKupeņu ievārījums TKsojas mērce

Sagatavošana

1

Notīra un sasmalcina sīpolu.

2

Nosusina vistas iekšpusi un piepilda ar sasmalcinātiem sīpoliem, pētersīļiem, rozmarīnu, timiānu, sāli un pipariem. Atveri sastiprina ar koka irbulīšiem.

3

Vistu apbrūnina sautējamā katlā. Pielej buljonu. Katlam uzliek vāku un sautē vistu apmēram stundu.

4

Vistu izceļ no katla. Buljonu izkāš, lej katliņā un uzvāra. Buljonu iebiezina ar saldajā krējumā izšķīdinātiem miltiem.

5

Papildina ar sojas mērci.

6

Vistu sadalā gabaliņos un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Iesūtīja: Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!