Vistas un garneļu wok recepte
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
vistas fileja
vistas fileja
 
kartupeļu milti
kartupeļu milti
 
sīpoli
sīpoli
 
paprika
paprika
 
tomāti
tomāti
 
laims
laims
 
koriandrs
koriandrs
 
kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
 
garneles
garneles
 
rīsi
rīsi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Taizemes virtuve
  • Vista - garneles kokosriekstu pienā eksotisku garšu cienītājiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz pannas liek kartupeļu cietē apviļātas vistas filejas strēmelītes un apcep.

    Uz citas pannas apcep sīpolus, papriku un tomātus (tikai nedaudz!), pievieno ~1 laima sulu un nedaudz laima miziņu (uzmanīgi, ja par daudz, tad būs rūgts), pieber dažas saspiestas koriandra sēklas, pielej kokosriekstu pienu un garneles, vislabāk tīģergarneles un ar čaulu, pasautē, ņem nost un pievieno apcepto vistu.

    Ēd kopā ar rīsiem.

    Iesūtīja: Mona

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form