
Loading...
Sastāvdaļas
vistas fileja
vistas fileja kartupeļu milti
kartupeļu milti sīpoli
sīpoli paprika
paprika tomāti
tomāti laims
laims koriandrs
koriandrs kokosriekstu piens
kokosriekstu piens garneles
garneles rīsi
rīsiVista - garneles kokosriekstu pienā eksotisku garšu cienītājiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Uz pannas liek kartupeļu cietē apviļātas vistas filejas strēmelītes un apcep.
Uz citas pannas apcep sīpolus, papriku un tomātus (tikai nedaudz!), pievieno ~1 laima sulu un nedaudz laima miziņu (uzmanīgi, ja par daudz, tad būs rūgts), pieber dažas saspiestas koriandra sēklas, pielej kokosriekstu pienu un garneles, vislabāk tīģergarneles un ar čaulu, pasautē, ņem nost un pievieno apcepto vistu.
Ēd kopā ar rīsiem.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.