Foto: Shutterstock
Vista uz pudeles vienkopus ar vistas tauciņos ceptiem kartupeļiem.
45Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.vista sāls ķiploki kartupeļi sviests

Sagatavošana

1

Saberz vistu ar sāli, padursti ar nazi, dūrumu vietā iespraud ķiplociņu.

2

Ielej tukšā alus (stikla, puslitra) pudelē ūdeni, uztupini vistu virsū. Uz pannas saliec kartupeļu pusītes, iezied pannu un kartupeļus ar eļļu.

3

Liec krāsnī un cep, kamēr gatavs. Ūdens pataisa vistu sulīgu, vistas tauki notek lejā uz kartupelīšiem.

Iesūtīja: zirdzina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!