Foto: Shutterstock
Vistas buljonzupa, kas papildināta ar maigiem omletes gabaliņiem - pamēģini, ko jaunu un iepatiksies.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

6 olas sāls zaļumi garšvielas3.5 lbuljons dilles lociņi pētersīļi

Sagatavošana

1

Izvāra vistas buljonu, noputo, gaļu izņem, atdala no kauliem, liek atpakaļ buljonā.
(Padomus, kā izvārīt gardu vistas buljonu, sniedzām šajā rakstā.)

2

Olas sakuļ, pieliek sāli un var arī zaļumus, kādas garšvielas.

3

Olas lej uz pannā sakarsētas eļļas, kam pievienota kāda karote sviesta, un izcep omleti. Labāk cept uz mazas uguns, jo tad tik strauji apakša neizcepas un vieglāk to omleti apgriezt bez saplīšanas.

4

Kad omlete atdzisusi, tad sagriež to trēmelītēs. Garumu un biezumu katrs pats variē - kādas strēmeles grib.

5

Buljonā liek sagriezto omleti. Pagaida, kamēr pirmo burbuli uzmet un ņem no uguns nost. Klāt liek smalki sakapātas dilles, lociņus, pētersīļus.

Iesūtīja: nopuuta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!