35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
6 olas sāls zaļumi garšvielas3.5 lbuljons dilles lociņi pētersīļi
Sagatavošana
1
Izvāra vistas buljonu, noputo, gaļu izņem, atdala no kauliem, liek atpakaļ buljonā.
(Padomus, kā izvārīt gardu vistas buljonu, sniedzām šajā rakstā.)
2
Olas sakuļ, pieliek sāli un var arī zaļumus, kādas garšvielas.
3
Olas lej uz pannā sakarsētas eļļas, kam pievienota kāda karote sviesta, un izcep omleti. Labāk cept uz mazas uguns, jo tad tik strauji apakša neizcepas un vieglāk to omleti apgriezt bez saplīšanas.
4
Kad omlete atdzisusi, tad sagriež to trēmelītēs. Garumu un biezumu katrs pats variē - kādas strēmeles grib.
5
Buljonā liek sagriezto omleti. Pagaida, kamēr pirmo burbuli uzmet un ņem no uguns nost. Klāt liek smalki sakapātas dilles, lociņus, pētersīļus.
Iesūtīja: nopuuta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit