Vistas buljonzupa ar omletes gabaliņiem
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vistas buljonzupa, kas papildināta ar maigiem omletes gabaliņiem - pamēģini, ko jaunu un iepatiksies.

Izvāra vistas buljonu, noputo, gaļu izņem, atdala no kauliem, liek atpakaļ buljonā.

  • Padomus, kā izvārīt gardu vistas buljonu, sniedzām šajā rakstā.

Olas sakuļ, pieliek sāli un var arī zaļumus, kādas garšvielas.

Olas lej uz pannā sakarsētas eļļas, kam pievienota kāda karote sviesta, un izcep omleti. Labāk cept uz mazas uguns, jo tad tik strauji apakša neizcepas un vieglāk to omleti apgriezt bez saplīšanas.

Kad omlete atdzisusi, tad sagriež to trēmelītēs. Garumu un biezumu katrs pats variē - kādas strēmeles grib.

Buljonā liek sagriezto omleti. Pagaida, kamēr pirmo burbuli uzmet un ņem no uguns nost. Klāt liek smalki sakapātas dilles, lociņus, pētersīļus.

Iesūtīja: nopuuta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form