Vistas buljonzupa ar omletes gabaliņiem
Foto: Shutterstock
3.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 olas
olas
 
sāls
sāls
 
zaļumi
zaļumi
 
garšvielas
garšvielas
3-4 l
3-4 l buljons
buljons
 
dilles
dilles
 
lociņi
lociņi
 
pētersīļi
pētersīļi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Citas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vistas buljonzupa, kas papildināta ar maigiem omletes gabaliņiem - pamēģini, ko jaunu un iepatiksies.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izvāra vistas buljonu, noputo, gaļu izņem, atdala no kauliem, liek atpakaļ buljonā.

    • Padomus, kā izvārīt gardu vistas buljonu, sniedzām šajā rakstā.

    Olas sakuļ, pieliek sāli un var arī zaļumus, kādas garšvielas.

    Olas lej uz pannā sakarsētas eļļas, kam pievienota kāda karote sviesta, un izcep omleti. Labāk cept uz mazas uguns, jo tad tik strauji apakša neizcepas un vieglāk to omleti apgriezt bez saplīšanas.

    Kad omlete atdzisusi, tad sagriež to trēmelītēs. Garumu un biezumu katrs pats variē - kādas strēmeles grib.

    Buljonā liek sagriezto omleti. Pagaida, kamēr pirmo burbuli uzmet un ņem no uguns nost. Klāt liek smalki sakapātas dilles, lociņus, pētersīļus.

    Iesūtīja: nopuuta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form