Vistas fileja ar banāniem un kokosriekstu piena rīsiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
2.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Krēmīgs un gards pusdienu vai vakariņu ēdiens ar vistas filejas gabaliņiem zaļā karija mērcē un maigajiem rīsiem, kas vārīti kokosriekstu pienā. Vispirms sāk gatavot rīsus, pēc tam filejas gabliņus.

Katliņā ielej kokosriekstu pienu un ūdeni. Kad šķidrums uzvārās, pievieno rīsus. Uz nelielas uguns rīsus vāra 15-20 minūtes, līdz viss šķidrums uzsūcies un rīsi mīksti. Ik pa laikam rīsus apmaisa, lai tie vāroties nepieceptos pie katliņa apakšas.

Tikmēr nelielos gabaliņos sagriež vistas filejas, notīra un sagriež gabaliņos banānus. Uzvāra kannā ūdeni.

Pannā karsē eļļu. Kad tā sakarsusi, pievieno filejas gabaliņus un maisot cep 2-3 minūtes, līdz gaļa sāk kļūt balta. Pievieno zaļā karija pastu un turpina cept 2-3 minūtes.

Vistai pievieno verdošu ūdeni un atstāj gaļu sutināties 5 minūtes, pievieno banānus, uzvāra un, nogriežot nelielu liesmu, karsē dažas minūtes, līdz banāni ir viegli apvārījušies.

Pasniedz kokosriekstu piena rīsus, pa virsu liekot vistas fileju ar banāniem.

Comment Form