35Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
1 gab.sīpols1 gab.paprika gab.vistas fileja400 grīsi1 lūdens2 gab.buljona kubiņi
Sagatavošana
1
Grāpītī uzkarsētā eļļā apcep gabaliņos sagrieztu vistas fileju, tad pievieno un apcepina sīpolus, papriku, beigās pieber noskalotus rīsus (es lietoju tos - ar tvaiku apstrādātos) un visu pacepinu, līdz rīsi kļūst tādi kā caurspīdīgi.
2
Tad uzlej kārtīgi ūdeni un piemet 2 buljona kubiņus. Uz lēnas ūdens vāra, pa reizei apmaisot, kamēr rīsi irdeni un gatavi.
Iesūtīja: Pelīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit