Foto: Shutterstock
Vistas fileja ar dārzeņiem un rīsiem - vienkārši un ātri pagatavojama maltīte.
35Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
1 gab.sīpols1 gab.paprika gab.vistas fileja400 grīsi1 lūdens2 gab.buljona kubiņi

Sagatavošana

1

Grāpītī uzkarsētā eļļā apcep gabaliņos sagrieztu vistas fileju, tad pievieno un apcepina sīpolus, papriku, beigās pieber noskalotus rīsus (es lietoju tos - ar tvaiku apstrādātos) un visu pacepinu, līdz rīsi kļūst tādi kā caurspīdīgi.

2

Tad uzlej kārtīgi ūdeni un piemet 2 buljona kubiņus. Uz lēnas ūdens vāra, pa reizei apmaisot, kamēr rīsi irdeni un gatavi.

Iesūtīja: Pelīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!