Lai nodrošinātu veiksmīgu nākamo gadu, atbilstoši senču tradīcijām, klājot Ziemassvētku galdu, jāievēro daudz klasisku tradīciju, kas daudziem asociējas ar kārtīgu pārēšanos. Ticējumi vēsta, ka Ziemassvētkos jāēd putnu gaļa panākumiem, bet cūkgaļa – laimei. Uztura speciāliste un pavāre Jevgēnija Jansone un "Elvi" iesaka atjautīgu ideju, kā divus ticējumus apvienot vienā ēdienā. Turklāt gatavošana pavisam vienkārša!
30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 ggarenos, vidēja izmēra gabalos sagriezta vistas fileja150 gplānās šķēlītēs sagriezts bekons pēc garšasgaršvielas (koriandrs, sarkanā paprika, garam masala vai citas)

Sagatavošana

1

Katru vistas filejas gabalu aptin spirālveidā ar bekona šķēlīti.

2

Apkaisa ar garšvielām no visām pusēm un liek cepties līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni uz 20-25 minūtēm, līdz bekons izskatās kraukšķīgs.

Lai labi garšo un lai gan laime, gan panākumi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!