Vistas fileja bekonā – gan panākumiem, gan laimei
Foto: Viktorija Kožemjakina
4.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g garenos, vidēja izmēra gabalos sagriezta vistas fileja
garenos, vidēja izmēra gabalos sagriezta vistas fileja
150 g
150 g plānās šķēlītēs sagriezts bekons
plānās šķēlītēs sagriezts bekons
pēc garšas
pēc garšas garšvielas (koriandrs, sarkanā paprika, garam masala vai citas)
garšvielas (koriandrs, sarkanā paprika, garam masala vai citas)
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Lai nodrošinātu veiksmīgu nākamo gadu, atbilstoši senču tradīcijām, klājot Ziemassvētku galdu, jāievēro daudz klasisku tradīciju, kas daudziem asociējas ar kārtīgu pārēšanos. Ticējumi vēsta, ka Ziemassvētkos jāēd putnu gaļa panākumiem, bet cūkgaļa – laimei. Uztura speciāliste un pavāre Jevgēnija Jansone un "Elvi" iesaka atjautīgu ideju, kā divus ticējumus apvienot vienā ēdienā. Turklāt gatavošana pavisam vienkārša!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katru vistas filejas gabalu aptin spirālveidā ar bekona šķēlīti.

    Apkaisa ar garšvielām no visām pusēm un liek cepties līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni uz 20-25 minūtēm, līdz bekons izskatās kraukšķīgs.

    Lai labi garšo un lai gan laime, gan panākumi!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form