Vistas fileja 'en papillotte' - īpašajām pusdienām vai vakariņām.

Gatavo marinādi: noskalo un sasmalcina baziliku un pētersīļus. Pievieno eļļu un vermutu. Labi samaisa.

Vistas gabalus liek dubultā pārtikas polietilēna maisiņā. Pārlej ar marinādi. Maisiņu cieši aizsien, sakrata un ievieto ledusskapī uz 4-6 stundām.

Tomātus aplej ar verdošu ūdeni. Noņem miziņas. Mīkstumu sagriež mazos gabaliņos.

Noskalo čili papriku. Izņem sēklas. Mīkstumu sasmalcina. Tomātus sajauc ar čili papriku un timiānu. Maisījumu sadala uz četriem cepamā papīra kvadrātiem. Vistas filejas izņem no marinādes. Katru gabalu liek uz sagatavotā tomātu maisījuma. Uzber sāli un piparus. Virsū liek olīvas.

Cieši satin vīstokļos. Liek cepamā traukā.

Cep cepeškrāsnī 200°C apmēram 40 minūtes. Vīstokļus liek uz šķīvja un pasniedz ar rīsiem un salātiem.

Iesūtīja: Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!